Terhi & Honda -venepaketit

tuohi_terhi_2020_vaaka

Kysy kesän 2020 rahoitustarjous Terhi-veneeseen! 

Osta nyt, maksa ostoksesi takaisin TUOHELLA 60 tasaerässä!

Avatessasi 1.5-1.6.2020 uuden TUOHI Mastercard -luoton saat ensiostolle 60 kk maksuaikaa tasaerissä.Tasaerä ajalta maksat tilinhoitomaksun 5 euroa/kk. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,7 % ja luottohinta 1 709 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (03/2020) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

 

Jotta veneen valinta olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja turvallista, Terhi on yhdessä maailman kokeneimman nelitahtiperämoottorien valmistajan Hondan kanssa laatinut venepaketteja joiden toimivuuteen voit luottaa säässä kuin säässä.

Paketteihin kuuluu veneen lisäksi Honda-perämoottori, alumiinipotkuri sekä polttoainetankki. Akku ja moottoriöljy eivät sisälly hintaan. 

TIESITKÖ TÄMÄN TERHISTÄ?

Suomalainen, vastuullinen ja täysin uppoamaton Terhi:

*Terhi-veneiden valmistuksessa ei synny haitallisia päästöjä 

*Ylimääräinen ABS-muovi hyödynnetään valmistuksessa uudelleen, eikä valmistuksessa käytettävä PU-vaahto sisällä otsonikerrokselle haitallisia CFC-yhdisteitä

*Elinkaaren lopussa Terhi-vene voidaan hyödyntää energiaksi jätteenpolttolaitoksessa polttamalla

*Ympäristöystävällisen valmistusprosessin takeena on ISO14001-standardiin perustuva ympäristöjärjestelmä

 

Kaikkiin edustamiimme veneisiin on mahdollisuus kauttamme ostaa kuljetustraileri tai tilata toimitus haluamaasi satamaan. 

Kauttamme laadukkaat  Aku  ja  JSI  - trailerit. 

Sulje
Sulje