Lehdistötiedote

Boat World vahvistaa mallistoaan - Alukin Suomeen!

 

 

Bike & Boat World on solminut edustussopimuksen ruotsalaisen Alukin-veneiden kanssa.

Alukin tulee täydentämään Boat Worldin alumiinivene valikoimaa XO:n, Fasterin ja Silverin rinnalle ja antaa luottavaa Nimbus C-sarjan laatua. Boat Worldin koko uusien veneiden valikoimaan kuuluu tällä hetkellä edustukset Nimbus, XO-Boats, Silver, Terhi, Faster sekä AMT.  

Vuodesta 2008 Ruotsissa veneitä valmistanut Alukin siirtyi hiljattain Nimbus-leiriiin ja valmistaa malleja 6,5 metrisestä SP 650 avoveneestä aina 8,5 metriseen CW 850 hyttiveneisiin. Alukin veneet tunnetaan turvallisuuden ja merikelpoisuuden lisäksi käytännöllisyydestään, joka tuo työveneistä tutut ominaisuudet huviveneilyyn. Alumiinisena hyttiveneenä Alukin tuleekin tarjoamaan mahdollisuuden jatkaa veneilykautta aikaisesta keväästä aina pitkälle syksyyn, niin huvi- kuin yhteysvenekäytössä.

Suomessa Alukinia edustava, Boat World, tulee esittelemään helmikuun VeneBåt 2019 messuilla ensimmäistä kertaa mallit;  

SC 650 ja C 750.

Alukin-mallistoon pääsee tulevalla kaudella 2019 tutustumaan Bike & Boat Worldin toimipistessä Helsingissä

 

 

Miksi Alukin 

TURVALLISUUS

ALUKINin runkorakenteen vahvuus on testattu ja todistettu käyttäjillä, joilla on korkeimmat turvallisuusvaatimukset, joissa merikelpoisuus hyvin tasapainoisessa rungossa on ratkaisevan tärkeää. Hitsatun kannen alla runko on täytetty kellukkeilla, jotka toimivat turvana, jos vene täyttyisi vedellä. Runko on suunniteltu kaikkien nopeusluokkien parhaimpiin ajo-ominaisuuksiin, ja se on rakennettu pohjoismaisen ilmaston usein tarjoamiin ankariin sääolosuhteisiin.

KESTÄVYYS

Runkorakenne perustuu poikittaisiin pohjapalkkeihin ja pitkittäisiin kulmaprofiileihin, jotka tekevät rungosta erittäin jäykän ja kestävän vääntövoimien ja vesivoimien suhteen. Runko on rakennettu meri-alumiinista EN-AW 5083 (AlMg 4.5). Kaikki rungon liitokset hitsataan kokonaan sisältä ja ulkopuolelta. Kaiteet ja targakaari on valmistettu 40 mm: n alumiiniputkista. Kaikki veneet pintakäsitellään SEAL-järjestelmällä, joka on patentoitu silaanikäsittely (ympäristön kannalta neutraali kemiallisesti sitoutunut pinnan passivointi), joka on sovitettu erityisesti veneisiin. Tällä tavoin voidaan jatkaa alumiinin käyttöiän pidentämistä, vahvistaa sen ominaisuuksia ja helpottaa veneen pitämistä puhtaana.

TOIMINNALLISUUS

Ergonomia ja hyvin harkitut yksityiskohdat monipuoliseen ja käytännölliseen käyttöön ovat keskiössä venemallien suunnittelussa. Kestävät tartuntakohdat ja runsaasti tilaa oikeissa paikoissa ovat esimerkkejä tärkeistä tekijöistä, jotka helpottavat turvallista liikkumista veneeseen ja veneestä. Veneen käyttö on vaivatonta kylmässä kelissä, isommatkin lapaset käsissä.

MUKAVUUS

Veneiden matkustamon sisustus on mukava ja hillitty ja mukavuus sekä ergonomia ovat etusijalla. Jousitetut Grammer-istuimet ovat vakiovarusteita kaikissa hyttiveneissä ja avomallit on varustettu mukavilla kääntötuoleilla. Muita vakiovarusteita ovat 3 tuulilasinpyyhkijää, Webaston lämmitin, valaistus himmennintoiminnolla, valaistus käytävällä ja työvalaistus. Yhdessä nämä ovat tärkeitä yksityiskohtia, joita monet painottavat valitessaan veneen. Navigointilaitteina saatavana sekä Garminin että Simradin huippulaitteet.

 

Alukin esitellään lehdistölle VeneBåt messuilla perjantai aamuna 8.2.2019 klo 9:00 Helsingin Messukeskuksessa osastolla 6m48 ja koko messukansalle perjantaina 8.2.2019 klo 11:00 alkaen. 

Ilmoittautumiset pressitilaisuuteen ja lisätiedot: 

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat


Kuvat


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje